Забавна Математика 4- 8 год.

“Забавна Математика” е най-добрият български проект за въвеждане на децата в математиката, чрез практически занимания и логически игри. Всеки учебен срок включва занимания от модулите Аритметика, Геометрия, Логика и Математика в природата и изкуството. Наша основна цел е да покажем на децата, че математиката е много повече от цифри и калкулатор на телефона и може да бъде много забавна, интересна и увлекателна. В часовете използваме ефективни материали, игри и най-наличния инструмент – нашето тяло, с които децата да могат да се докоснат до магията на математиката. Вече 11 години успяваме да разпространяваме красотата и творчеството в математиката за един по-цветен и буден свят.

Състезателна математика 1- 4 клас

Състезателна математика създадохме за децата, които обичат предизвикателствата и изпитват истинско удоволствие да решават задачи. Материалът обхваща задачи, които често се падат на състезания.

Тук приветстваме всички деца, които имат състезателен дух.

Целта на курса е децата да откриват нестандартни решения, да се справят рационално с поставения въпрос и не на последно място да повярват в себе си. Не гарантираме, че всички деца стават медалисти и топ състезатели, но обещаваме повече увереност и хъс за свободно плаване в океана от състезателни задачи.

локации и записване

За информация как да достигне курсът до децата от Вашата детска градина или занималня – info@abvacademy.com