Роботика за 5-6г.

  • Предоставя се от сертифицирани преподаватели на “Робопартанс”
  • Методология: АБВ Академия
  • Робот: LEGO Mindstorm EV3 + Classic + Qobo
  • Подходяща възраст: 5-6г.
  • Времетраене 60мин.

В този курс, децата развиват аналитичното, абстрактното и логично мислене от ранна възраст. Роботика за деца на възраст 5 – 6 години е първо стъпало към програмиране и роботика за ученици и бъдещи програмисти и инженери. Или просто технически компетентни младежи и девойки.

Програмата цели да подкрепи интереса на децата в конструирането на Лего модели с помоща на комбинация от най-богатия конструктор на Лего за обучение по роботика – Minsdtorm EV3 Education, Лего Classic и симпатичния робот Qobo. Децата навлизат в света на по-сложните конструкции, зъбни колела и задаването на команди на роботите под формата на игра и с помоща на обучени инстурктори. В часа работим с учениците да развием логическо мислене, комуникация и решаване на задачи чрез експерименти.

Във всяка локация курса може да бъде комбинаран със занятие по „Забавна Математика“. Позвънете за повече информация – 0877 615343

При интерес за организиране на група през работни дни за 4 и повече деца от една локация/Детска градина/ посещаващи комбиниран курс „Забавна Маетматика“ и роботика, можем да предложим взимане на децата и транспорт до залата ни безплатно. За вас остава само да ги вземете щастливи след заниманието.

График и записване в залите на АБВ Академия

Роботика 5-6г. График

Първи стъпки в роботиката – логика, абстрактно мислене