Начало на занятията – 30 септември 2023
Включете се по всяко време на годината. Уроците не зависят един от друг
Можете да посетите урок с еднократно заплащане за да проверите интереса на детето. Предварителната регистрация е задължителна
28 пракгтични и уникални занятия за една учебна година: октомври -май
Занятие: веднъж седмично 50 или 90мин.
Всички материали са включени в цената

Добре дошли в света на АБВ занимателната математика за 4- 8 год.

Като родител вие искате само най-доброто за детето си и това включва стабилна основа по математика. Ето защо две млади български математички създадоха авторската методика „Забавна математика“, курс, предназначен специално за деца от 4 до 7 години.

Подходът на преподаване се базира на авторска методология с доказан успех, който е предназначен да покаже на децата колко достъпна и забавна може да бъде математиката. Ние използваме различни авторски игри и материали, за да помогнем на децата да разберат математическите концепции по достъпен начин. Вярваме, че най-добрият начин децата да учат математика е като се докоснат до нейния магичен свят.

Курсът е структуриран около четири основни теми: логика, геометрия, алгебра и математика в природата и изкуството. Всяка седмица вашето дете ще участва в едночасов урок, който обхваща конкретна концепция по математика. Курсът е от октомври до май и включва общо 28 урока.

Едно от нещата, които отличават АБВ Занимателна Математика, са нашите малки класове. Ние ограничаваме нашите групи само до 12 деца с двама преподаватели, което позволява по-индивидуално внимание и възможност децата да задават въпроси и да се ангажират напълно с материала.

В допълнение към традиционните математически концепции, АБВ Занимателна Математика също учи децата как да използват математиката в ежедневието си. От разбирането на парите и измерването на съставките в кухнята до разбирането на математиката като част от изкуството и природата, вашето дете ще научи, че математиката е навсякъде около нас.

Ние разбираме, че всяко дете е уникално и учи със свое собствено темпо. Ето защо сме проектирали курса да бъде гъвкав и адаптивен, използвайки различни методи на преподаване, за да гарантираме, че всички деца се справят успешно с усвояването на материала.

Всеки срок е разделен на четири модула – Аритметика, Геометрия, Логика, Математика в природата и изкуството. По този начин успешно запознаваме децата с абсолютно всеки аспект на тази наука. По време на часовете използваме различни авторски материали, игри и др., което прави учението равносилно на игра.

Надяваме се, че вече обмисляте да запишете детето си на АБВ Занимателна математика. Нашите опитни учители са посветени на това да помогнат на всяко дете да успее и да се забавлява, докато учи математика. Не чакайте – местата се запълват бързо!

График и записване в залите на АБВ Академия

София