Рожден Ден в Басейна на АБВ Спортен Свят 🎉🏊‍♀️

Ние сме развълнувани да предложим на Вашето дете и неговите приятели едно наистина уникално празнуване на рождения ден в нашият топъл и уютен басейн в кв.Младост 1.

Басейна е специално място за празненство, ето най-важното което трябва да знаете:

  • Подходящо за деца 6+ години
  • Не се изисква децата да могат да плуват, задължително е само желанието да се забавляват в басейна. Всяко дете ще бъде оборудвано с необходимите аксесоари ( раница за плуване, колан, плувки) за да се чувства комфортно и да може да участва в игрите. През цялото време децата са с квалифициран спасител и аниматор.
  • Всички игри са вътре в басейна. Той е дълбок 1.7м. и децата ще трябва да се движат във водата с плуване, шляпане или кой както може 🙂
  • Водата е 29-30 градуса и се пречиства със солна електролиза. Не се прилагат никакви химикали в нея, подходяща е и за деца със чувствителна кожа.
  • Децата получават инструкции за безопастност преди влизане в басейна. При неспазване на същите, спасителите и аниматорите са задължени да прекратят тържеството и да гарантират безопастността на децата.

Програма

  1. Посрещане на гости и преобличане (15 минути): Персоналът на АБВ Спортен Свят ще посрещне вашите гости и ще ги насочи към съблекалните.
  2. Забавления в басейна (1 час): Вашият рожден ден ще стане незабравим с различни игри и забавления в басейна под ръководството на нашите специализирани инструктори.
  3. Подсушаване и преобличане (15 минути): Време за да се подсушите и преоблечете след забавленията в басейна.
  4. Тържествена част (30 минути): Всеки рожден ден не можа не може без торта и пожелания от гостите. В специално украсена зала поднасяме тортата и почерпката на децата

Допълнително

Празненство: Пканени са само за децата, родителите са добре дошли да ги вземат след 2ч.. Родителите на рожденика могат да си присъединят към тържеството в залата след 1ч и 30мин.

Снимки: Нашият екип ще направи снимки по време на тържеството, които ще предоставим на родителите след събитието.

Торта: Гостите могат да донесат своя торта, при условие, че имат сертификат за качеството и безопасността на продукта.

Резервации

За да направите резервация или за повече информация, моля свържете се с нас на телефон 0877 615343. Не изпускайте шанса да отпразнувате най-специалния ден на вашето дете с нас в АБВ Спортен Свят! 🎉🎂🏊‍♀️

Предлаганите пакети позволяват избор на варианти, според вашите представи и желания. Ние имаме задачата да се погрижим за всичко останало.

Басейн с Пица партиСупер парти
Цена700лв.800лв.
Брой децадо 12до 12
Допълнително заплащане за дете45лв.50лв.
Басейн и Зала с украсаДаДа
Инструктор/СпасителДаДа
Електронни ПоканиДаДа
ПицаДаДа
СоковеДаДа
ТортаНеДа