Рожден ден с роботи

Защо рожден ден с роботи?

Ние от АБВ Академия смятаме, че всяко дете заслужава своя неповторим рожден ден. Знаем, че любимият детски празник е рожденият ден, а любимите подаръци – LEGO конструкторите. Затова, ние създадохме неповторим и забавен начин за празнуване. Съчетавайки полезното с приятното, Вашето дете получава един незабравим рожден ден, за който винаги ще си спомня.
Рожденият ден с роботи е подходящ, както за момичета, така и за момчета.
Децата създават свой робот, който програмират и чрез него се впускат в различни игри и състезания.

Какво правим?

Организираме рождени дни за деца от 1-ви до 7-ми клас. Вашето дете и неговите гости ще се насладят на едно незабравимо преживяване с LEGO роботи.

Всяко дете може да се включи. Не сa необходими предварителни познания, тъй като игрите са изключително интуитивни и достъпни.

Какво правят децата?

Рожденият ден е с продължителност 150 мин. (2 ч. 30 мин.), в които децата се потапят в света на LEGO конструкторите и по-специално на LEGO роботите.

ПЪРВА ЧАСТ

Децата се разделят на отбори по двама и в екипи започват да конструират своите роботи, следвайки задание с конкретни стъпки за изпълнение. Нашите инструктори оказват постоянно съдействие на всеки, който се е затруднил или има оригинална идея. Когато всеки отбор приключи с конструкцията на робота, следва творческа част, в която децата украсяват, надграждат и усъвършенстват своите модели, използвайки фантазията си и богатия набор от части на конструктора.

Втора част

Оставяме за малко роботите, за да се отправим към най-тържествената част – поднасянето на тортата, пожеланията от приятелите и разбира се, почерпката.
Заснемаме тези радостни и специални моменти за родителите.

колко струва

Предлаганите пакети позволяват избор, както ние да се погрижим за всичко, така и при желание, вие сами да осигурите почерпката за децата.
Ние имаме грижата всичко да бъде поднесено на децата по забавен начин, за да бъде празникът им незабравим.

Къде

Празника може да бъде, както в една от нашите зали в кв.Лозенец или кв.Младост 1, така и на избрана от вас локация. Обадете се за повече информация – 0882 035343

Пакети

Изберете желаният от вас пакет за рожден ден, обадете ни се ( 0882 035343 ) за да запазите дата, да  уточним подробностите. Остава само да отброявате дните до рождения ден! Той е с продължителност 2 часа и 30 мин. (150 мин.). Всички посочени цени са за рожден ден в наша зала. За цени за избрана от вас локация в София или страната моля позвънете или изпратете запитване на info@abvacademy.com.

ПартиПица партиСупер парти
Цена400лв.450лв.550лв.
Брой децадо 12до 12до 12
Допълнително заплащане за дете25лв.30лв.35лв.
ЗалаДаДаДа
ИнструкторДаДаДа
ПоканиДаДаДа
ПицаНеДаДа
СоковеНеДаДа
ТортаНеНеДа

Резервация

Попълнете формата за запитване и ние ще се свържем с Вас.