Добре дошли на Рожден ден с роботи и АБВ академия

Ние сме развълнувани да предложим на Вашето дете и неговите приятели едно наистина уникално и образователно празнуване на рождения ден чрез Лего роботи.

Нашите партита с роботи са предназначени да осигурят забавно и интерактивно изживяване като за момчета, така и за момичета. Рождените дни са подходящи за деца от 1-ви до 7-ми клас.

Забавата с LEGO роботи ще създаде незабравимо преживяване на рожденика и неговите гости.

КАКВО ПРАВЯТ ДЕЦАТА?

КАКВО ПРАВЯТ ДЕЦАТА?

По време на първата част на партито децата ще могат да построят свои собствени роботи. Нашите опитни инструктори ще ги водят през процеса, като им помагат да използват своята изобретателност и фантазия.

Във втората част на партито малчуганите ще се научат как да програмират своите роботи и ще участват в Лего Сумо състезание. Това е страхотна възможност за тях да приложат наученото и да се състезават приятелски с връстниците си.

Всяко парти е с продължителност 150 мин. (2 ч. 30 мин.), което дава достатъчно време на децата да се включат пълноценно в дейностите и да си прекарат страхотно. Нашите парти пакети могат да се персонализират, за да отговарят на Вашите специфични нужди и предпочитания. Ние предлагаме няколко удобни локации:

  • Младост 1 – ул.Димитър Доспевски 9
  • Лозенец – ул.Розова Долина 14
  • Редута – ул.Иван Щерев 28
  • Всяко място по Ваш избор.

В АБВ Академия се ангажираме да предоставяме висококачествено и обогатяващо изживяване за децата. Нашият екип от инструктори е добре обучен и ентусиазиран да преподава STEM предмети по забавен и увлекателен начин.

Разбираме, че планирането на рожден ден може да бъде натоварващо за родителите, поради което се стремим да направим процеса възможно най-приятен и безпроблемен. От организацията на детайлите  до почистването, ние поемаме ангажимента да се погрижим. Всичко, което трябва да направите, е да се включите в партито с детето си и да му се насладите заедно.

Най-тържествената част, без която никой празник не може, е поднасянето на тортата, пожеланията от приятелите и разбира се – подаръците. Ние заснемаме тези емоционални и щастливи моменти, за да можете да им се любувате за дълго време.

Предлаганите пакети позволяват избор на варианти, според вашите представи и желания. Ние имаме задачата да се погрижим за всичко, а при желание от Ваша страна можете и сами да осигурите почерпката за децата.

Благодарим ви, че ще се доверите на  АБВ Академия за празника на вашето дете. Надяваме се да имаме възможност да направим рождения ден на вашето дете незабравим!

ПартиПица партиСупер парти
Цена400лв.450лв.550лв.
Брой децадо 12до 12до 12
Допълнително заплащане за дете25лв.30лв.35лв.
ЗалаДаДаДа
ИнструкторДаДаДа
ПоканиДаДаДа
ПицаНеДаДа
СоковеНеДаДа
ТортаНеНеДа

Резервация

Попълнете формата за резервация и ние ще се свържем с Вас.