Състезателна математика 1-4 клас

Начало на занятията – 1 октомври 2023
Включете се по всяко време на годината. Уроците не зависят един от друг
Можете да посетите урок с еднократно заплащане за да проверите интереса на детето. Предварителната регистрация е задължителна
Занятие: веднъж седмично 90 мин.
30 занятия за една учебна година: октомври -май
Всички материали са включени в цената

Добре дошли в курса по Състезателна Математика 1-4 клас!

Радваме се да предложим на Вашето дете възможността да задълбочи разбирането си по математика и да развие уменията си за решаване на задачи. Можете да се включите когато пожелаете.

Нашият курс по Състезателна Математика е предназначен за деца от 1 до 4 клас, които се интересуват от математика и искат да подобрят своите умения. Курсът е разделен на два модула. Първият модул, който се провежда от октомври до март, се състои от 20 урока, в които учениците ще се научат как да решават различни видове математически задачи. Това ще им даде здрава основа от математически концепции и техники, върху които могат да надграждат.

Вторият модул, провеждащ се от март до юни, се състои от 10 урока, в които учениците ще работят върху състезателните умения. Това ще им даде възможност да приложат наученото и да се състезават срещу връстниците си по забавен и увлекателен начин.

Всички занятия се провеждат веднъж седмично с продължителност от 90 мин. Цената включва всички учебни материали.

Нашият екип от опитни и ентусиазирани инструктори ще води учениците през всеки урок, като им предоставя индивидуално внимание и подкрепа.

Вярваме, че курсът по Състезателна Математика е най-ефективният начин децата да развият интересите си към математиката и да развият страст към нея за цял живот.

Създадохме  “Състезателна математика”  за онези любознателни деца, в които гори състезателен дух. Целта ни е да успеем да провокираме начина на мислене на нашите ученици и те да могат да откриват нестандартни решения и рационален подход.
Със записването на Вашето дете в курса по Състезателна математика ще му дадете предимство в изучаването на математика и ще му осигурите забавна и полезна извънкласна дейност.

Благодарим ви, че избрахте курса по Състезателна математика на АБВ Академия! Надяваме се да имаме възможността да помогнем на Вашето дете да развие своите умения и да открие своята страст към Математиката!

локации и записване

За информация как да достигне курсът до децата от Вашето училище – info@abvacademy.com или 0877 615343